41 dagar.

En vanlig dag i Kuta i bilder..
Vi är alltid uppe innan elva för då slutar de servera frukost på Tunjung. Sen tar vi moppen ner till stranden för att vi är för lata för att gå den lilla biten i värmen, plus att det är roligare att köra moppe!Kuta Beach!


Är det fint väder steker vi i solen och badar såklart när vi behöver svalka oss. Medan man ligger där i solen och försöker få lite färg är väldigt roligt att titta på alla som försöker lära sig surfa för då får man sig ofta ett gott skratt.


Vi hälsar alltid på våra vänner Livräddarna och snackar lite skit. Det känns bra att vara nära vän med de som ska rädda än om man skulle drunka i vågorna på Kuta beach.


När vi tröttnat på att sola eller om det inte är jättefint väder brukar vi ändå hänga på stranden men då i skuggan uppe hos vår favorit försäljare Jeki.Vi spelar ofta kort och lyssnar på skön musikÄta bör man annars dör man! Så självklart stoppar vi oss en tallrik mie goreng eller lite padang foodEfter maten är det ju aldrig fel med en liten tupplur.Glass och en lekstund med barnen sjävklart en dag på stranden


Det brukar bli en eller två öl i solnedgången innan vi lämnar stranden för dagen.


Då kör vi sen vidare till Freedom Shop och hänger med killarna tills shopen stänger.Vi brukar käka kvällsmat på ett padang ställe jämte innan det är dags att åka tillbaka till hotellet för att göra sig redo för kvällen...

Fortsättning följer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0