Sommar
Jag har varit ute och tagit kort på sommaren idag, det har varit underbart väder hela dagen och snart ska jag till Nadja och fira hennes 20-års dag med mina underbara tjejer! Sen är det utgång som gäller, lite uteserviring för att höjja sommar känslan på denna dag!

Jag älskar sommaren och äntligen är den här!

Lek

Jag hade lite lamt igår, vilket ingår i att njuta av sin ledighet, slippa göra någonting alls. Så jag plockade fram kameran för att se om jag knde hitta något kul att ta kort på. Eftersom det är en ny kamera så var det lite kul att testa de olika inställningarna och den här gången blev det självutlösaren. Jag har använt själutlösare mycket på min gamla digitalkamera så det va kanske inte någon ny inställning egentligen, men uttråkad som jag va så blev det iallafall några bilder. Det kanske inte är de mest kreativa snyggaste bilderna men jag tycker dom blev lite coola, kanske för att jag älskar skorna jag har på mig ; )

Min header är också ett resultat av hur uttråkad jag var igår.

Raps

Jag har länge velat ta kort på rapsfälten, redan förra året hade jag tänkt göra det men de han blomma ut innan jag hann fram med kameran, så det var bara att tålmodigt vänta ett år. Så nu när de började blomma igen så var jag snabbt framme med min nya kamera för att testa den och för att äntligen få några kort på de vackra gula fälten.

Vad tycks?Själv är jag väldigt nöjd med resultatet och hade tur med den vackra himeln.

RSS 2.0