London calling, on me

Jag har inte ens hunnit skriva om min tripp till London, det kan ioförsig bero på att jag inte finner det speciellt roligt att blogga men ändå finns denna bloggen för att ibland får jag ett ryck och känner för att skriva lite.
Men iallafall vad jag skulle skriva va att nu är redan mitt andra besök till den underbara staden London bokat! Den här gången med min Lisen :D så nu är det fortsatt planering dom gäller framöver, måste hitta ett billigt hotell och kolla på vad vi vill göra där för den 2 december bär det av!Rock On!Jaha då va man tillbaka från London, tyvärr. Jag måste säga att jag är helt förälskat i staden och funderar starkt på att flytta dit något år eller iallafall plugga någon termin där. Resan har varit helt underbar även dom det har varit lite upp och ner med ömma fötter, stela värkande axlar/rygg, sightseeing bussar som kör vilse och tunnelbanan som inte går när vi vill att den ska. Men detta har ändå varit en utav de bästa resorna för mig, mycket är nog tackvare Coldplay såklart och även we will rock you musikalen. Tänkte skriva ett inlägg om varje dag och berätta hur vi haft det så jag har något att fylla ut bloggen med. Det kommer även bilder later on.

Happy Face
If you tell me to jump then I'll die. In my dreams I'm there, I always hoped that I'd learn how to fly
You can tie my hands to the walls, but you can't tie my dreams to this place
I might fall like a rock from your heart, but you won't see me fall from grace
Fate always loses hold, like electric sparks in my heart
Fate always loses hold, now be a good girl and do what you're told
I hope you remember me

E.S.T. - White LiesTvå dagar kvar till det bär av mot London! Can't wait. Väskan är packad och klar, en dag kvar på jobbet imorgon som jag måste kämpa mig igenom, sen Göteborg - LONDON!

Girls Night In

Tänkte skriva lite om min dag, det har ioförsig inte hänt så mycket spännande, men jag är uttråkad. Mamma och Pappa är på någon utflykt med pappas jobb så jag har huset för mig själv, med mina tre syskon. Dagen började med att jag och lillsyrran åkte in till stan för lite shopping. Det blev en ny väska, vilket behövdes för jag behöver en väska som min systemkamera får plats i nu när det blir utflykt till London på torsdag. Växlade även pengar till det så nu är allt klart, redo att åka. Förutom att jag inte fått mina jävla Coldplay biljetter än, jag är "lite lätt" orolig för de skulle skickat de för två veckor sedan. Jaja, det problemet får vi ta tag i på måndag antar jag.

Resten av dagen har varti rätt seg, körde en sväng med hunden till Steninge för att inspireras och ta lite kort. Note to myself: ta inte med hunden nästa gång, speciellt inte när man bestämmer sit för att klampa in i en fårhage för att se om man kan få en bild på havet.
Tur att man har en lydig hund så jag fick några bilde på de små fåren och havet. Har inte lagt in bilderna ännu, tänkte ta en runda imorgon igen om jag få mer bilder, på något annat än får den här gången, innan jag sätter igång och börjar redigera.

Väl hemma bar det av mot stan igen för att åka in till stan och plocka upp några filmer, lite godis, pizzor och thai mat. De perfekta ingridienserna för a Girls Night In för me and my sis. Så nu sitter jag här efter två av tre filmer ligger Alva deckad i soffan. Överväger nu om man ska sätta på den tredje filmen eller om man ska hoppa i säng, börjar bli
rätt trött så de lutar åt sängen.

God Natt


Swallowed in the Sea


London Calling

 

London Calling, to the far away towns
Now war is declared, and battle will come down

Om en vecka bär det av mot LONDON! Äntligen, jag har velat åka dit sen... jag vet inte hur länge och nästa torsdag vid den här tiden befinner sig jag och Angelica i London, på riktigt! Det är egentligen inte det bästa, vi ska även se Coldplay på wembley. Det kommer bli så underbart. Men det är en fullspäckad helg, mycket ska hinnas med. Vi ska såklart shoppa Camden och Oxford street here we come! Sen första besöket i London måste man ju även åka dubbeldäckare, besöka Madame Tussaud och London eye. Vi har även lyckats planera in musikalen We Will Rock You! vilket också ska bli skit häftigt!

Det här ska bli en sjukt rolig resa och jag längtar så grymt mycket nu. Mycket ska som sagt hinnas med men jag hoppas på att jag kommer älskar staden så jag vill åka dit fler gånger för det är mer jag vill göra och se. Men vi har valt godbitarna till första besöket!


You see the world in black and whiteYou see the world in black and white, No colour or light
You think you'll never get it right, But you're wrong... you might

The sky could fall, could fall on me, The parting of the seas
But you mean more, mean more to me than any colour I can see

All you ever wanted was love, But you never looked hard enough
It's never gonna give it self upColdpay - Low

The Hardest Part
The hardest part was letting go not taking part, was the hardest part 
I tried to sing but I couldn't think of anything, that was the hardest part.

I could feel it go down, You left the sweetest taste in my mouth
Silver lining the clouds, and I wish that I could work it out


Måste bara skriva en liten rad om bilden, jag vet att den är suddig men jag gillar känslan i bilden och tycker därför inte att det gör så mycket att den är suddig. Jag tycker det förstärker känslan i bilden.

Kommentera gärna vad ni tycker? Stör det att den är suddig?


For you I'll wait 'til kingdom comeJag har köpt en ny liten leksak till min kamera och har fotat självporträtt hela lördagen och därför byggt upp ett litet arkiv med bilder som kommer publiceras här tills jag får lite ny inspiration. Jag ska försöka komma igång med bloggandet igen men jag vet inte vad jag ska skriva om.
Jag vill inte skriva om vad jag gör under dagarna för det ända jag gör är att jobba, verkligen inget intressant att läsa om. Men jag kommer nog publicera lite bilder och till dom lite fina låt texter ur mina favorit låtar och hoppas på att ni få som följer min blogg gillar mina bilder iallfall.

All my SensesIt's gonna take a long time to love, It's gonna take a lot to hold on.
Left in the pieces that you broke me into, Torn apart but now I've got to keep on rolling like a stone
'Cause it's gonna be a long, long way to happy<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/46054/bojje---like-no-other?claim=uq28dyhx7as">Följ min blogg med bloglovin</a>

RSS 2.0