92 dagar.

Klockan är bara tio och det är redan 22 grader ute. U N D E R B A R T ! Sitter ute i solen efter en god frukost och tänkte pressa lite innan det är dags att ge sig av till jobbet. Jobbar bara 3,5 timmar idag så det är rätt skönt.

Igår tillbringade jag dagen med min goda vän Malin Sjösten som också ska följa med till Bali i september. Vi solade lite och tog det relativt lugnt. Lagade mat hemma hos Malin på kvällen och hade en mysig kväll framför tvn.

Men jag har kommti fram till att det måste vara något fel på mig när jag går och lägger mig ett, halv två på natten och sen vaknar halv sju imorse. Det är inget roligt. Jag vill kunna sova när man väl har sovmorgon, men icke!

Nej nu ska jag fortsätta njuta av det härliga vädret innan det är dags att jobba.
P e a c e .

93 dagar.

Uppe med tuppen som vanligt..

Än så länge ser det ut som en ledig dag idag, s k ö n t ! Men bara för att jag skriver det nu kommer de säkert ringa mig snart och säga att jag behövs någonstans. Pallar inte jobba idag men behöver ju pengarna till Bali så egentligen får jag inte tänka sånna tankar.

Men om, ifall, att det skulle sluta med att jag är ledig idag, f i n g e r s   c r o s s e d, så ska jag ut och försöka få upp min bränna igen. Det ser ut som om det ska bli fint väder och jag har tappat nästan all min färg nu under dessa regniga, kalla, nästan höst dagar. Skönt att det ska bli varmt i veckan igen, sommaren är på G.

Har börjat dagen med en nyttig och väldigt god frukost.


P e a c e .

94 dagar.

Så det blev en ny header iallfall och nedräkningen har börjat...


Att fem månader kan gå så fort, men ack så underbart det har varit!
Den 2:a november lämnade vi Sverige och flög till Thailand från Köpenhamn. Väl i Bangkok fick problem från början, den resrutt vi tänkt ta fick läggas om då det inte gick några båtar till Koh Tao på grund av för mycket regn. Snabbt och lätt tänkte vi om och drog till Koh Chang. Efter det blev det Phi Phi, Phuket och till sist kunde vi åka till Koh Tao där vi tog dykcert. Det va hur roligt som helst att dyka så både jag och Malin tog en extra kurs och får nu dyka själva ner till 30 meters djup!    S W E E T !

Efter en månad i Thailand bar det av mot Bali för att fira jul och nyår. Planen va att stanna där i två månader men riktigt så blev det inte.. När vi kom dit blev Malin tveksam till hur vi skulle kunna tillbringa två månader där, även jag själv tvekade för några minuter. Hade jag överskattat Bali?    O h  T i d a k  B i s a !
Det hade jag verkligen inte, när jag träffade killarna jag lärt känna från första gången jag va där och fått Malin till att ge dom en chans ville vi helt plötsligt inte lämna paradiset vid namn Bali!
Våra två månader närmade sig sitt slut och ångesten kom smygandes, men lite 700 000 rupiah senare hade vi 30 dagar till på vårt visum.

Men även de dagarna tog slut och det va dags att åka vidare mot Australien. Vi mötte upp Malins bror och hans tjej och drog mot Airlie Beach för lite segling i With Sundays! Träffade väldigt oväntat en del av rövgänget och några gamla munka bönder innan vi åkte vidare neråt landet. Nosa, Brisbane - hämtade upp en campervan. Körde vidare mot Surfers för lite reunion med Josh & Nelson. Byron Bay - slängde oss ur ett plan från 14 000 feet höjd, A M A Z I N G, och sa hej till min Aussie lillebror Angus. Hatade Sydney direkt men spanade in ett regningt Bondi beach och operahuset och bestämmde oss för att tillbringa våra två sista veckor på Bali.

8:e april landade vi i Köpenhamn igen. Har nu varit hemma i snart två månader och gått igenom den vanliga post Bali-depressionen. Även om det blir bättre med tiden så händer det vissa dagar att det ärr som Bali gjort i mitt hjärta rivs upp och man längtar tillbaka så det gör ont! Men det känns som om det blir lättare för varje dag som går för om 94 dagar så åker vi till vårt andra hem igen...P e a c e .

Nedräkning

Vet inte om man ska testa ta upp det här med bloggandet igen.. Är lite sugen och jag skulle kunna skriva lite om de fem månaderna som bara flög iväg i Thailand, Bali och Australien och sen är jag lite sugen på att göra en ny design till bloggen vilket jag tycker är det roligaste med hela bloggandet. Hmm... Jo så får det nog bli, ska försöka skriva ett inlägg om dagen, som en nedräkning till jag får åka "hem" igen!

RSS 2.0