Tiden flyger förbi..

Jaha så har vi snart varit här i en måndad och jag har inte uppdaterat en ända gång. Illa! Men allt är som vanligt här. Man gör så lite som möjligt om dagarna. Det känns egentligen nästan som om vi aldrig lämnade paradiset. Den här gången har vis skaffat egen villa som är hur fin som helst med egen pool och städerska. Sweeeeet!

Så då har snart halva resan gått? Eller? Får ångest av att bara tänka på att lämna mitt andra hem. Så antagligen stannar vi nog någon extra månad eller två.

See ya when I see ya!
Ska försöka uppdatera oftare!


Home sweer home!

Nu är vi äntligen här. Jag har nog faktiskt inte fattat det än men igår när vi tillslut kom från flygplatsen efter försening, långa köer ut och långa köer in i kuta så slängde vi bara direkt in våra väskor på rummet. Fräschade till oss och sen bar det av mot alleycats för att hälsa på de få som inte lämnat bali efter ramadahn. Så kramkalas och double double och sen var vi igång.
Jag och Molly visade Mel hur en ritktig utekväll i Kuta såg ut och jävlar vad roligt vi hade! Sen fick jag min efterlängtade padang food som natta mat. Helt perfekt!
Idag har vi varit nere på stranden och hälsat på våra vänner livräddarna, simmat lite i poolen och varit på flygplatsen och hämtat Nita. Så nu är hela gänget samlat!
Ikväll blir en lugn kväll med film och vi ska försöka se miss sverige också. Sen imorgon smäller det för då fyller Molly år! Woop woop!
Ska försöka lägga upp de få bilder jag hunnit ta nästa gång jag skriver!

Doha

Så har vi hamnat i Doha..
Vaknade fem imorse, en halv timme innan klockan skulle ringa. Sen var det mot tågstationen för att möta upp Molly & Mel! Kramkalas och några tårar senare var det dags att gå på tåget mot Kastrup.
Vi checkade in våra väskor direkt och gick strosade sen runt lite i taxfreen innan det var dags att gå mot gaten. Sex timmar i luften gick relativt snabbt och nu har vi alltså hamnar här i doha.
Dags att hitta något att käka för sen går nästa plan inte fören 01.15 svensk tid.

BALI

Cause I'm leavin' on a jet plane, Don't know when I'll be back again...


So long suckers!

RSS 2.0