Resfeber...

Nu är det inte många timmar kvar tills man lämnar snö och slask för sol och värme istället så det är självklart att resfebern börja komma smygandes. Gick tidigt från jobbet idag för att hinna fixa några små ärenden och försöka packa om lite. Väskan är knök full så jag måste nog försöka rensa ut lite om mans ska få med sig något hem.

Men 22.04 ikväll går mitt och Victors tåg till Kastrup sen måste vi vänta några timmar där så går första planet 06.45 om jag inte minns helt fel till Munchen och där blir det ännu mer väntan innan vi tar nästa flyg till Bangkok som ska vara framme runt åtta på morgonen tror jag. Det lilla vi planerat är att vi ska stanna iallafall en natt i Bangkok så när vi komme fram ska vi ta oss till Koh San Road, vilket ska vara en bra backpacker gatan med billiga hotell och resturanger och sånt. Trevlans Trevlans.

Nej nu ska jag gå och rensa min väska och se om inte jag kan hitta något jag kan plocka ur den.

So long, Suckers!

3 dagar kvar...

Ja nu är det bara tre dagar kvar till sol och värme! UNDERBART! Men idag ska det packas, vilket inte är lika underbart. Jag är väldigt dålig på att packa och brukar alltid ha med mig lite för mycket. Att packa för tre månader har jag heller aldrig gjort innan, det kommer bli svårt!  Men jag fick iallafall en riktig backpacker ryggsäck i julklapp som jag kommer släpa runt på och den ska tydligen rymma ganska många liter så vi får se hur detta ska sluta.

Igår hade jag en sista vinkväll med tjejerna med riktigt god mat, mycket tjejsnack och många glas vin. Det va jätte trevligt även om Angelica och Nina saknades. Jag kommer sakna er mina underbara tjejer. Men jag hoppas att ni planerar en ny vinkväll medan jag är borta. Någon gång där i maj hade varit perfekt och det hade varit kul om vi hade kunnat samla alla.

Nej nu ska jag pallra mig upp ur sängen och städa iorgning i köket och den börja packa.

Over and Out.

RSS 2.0