Bruno Mars ♥ Travie McCoy

ÄLSKAR denna verisionen av Billionare


Travie kommer till stockholm den 30 oktober men jag har inte råd att åka och se honom, det suuger! Så om någon vill ge mig en tidigt julklapp eller födelsedagspresent så vore jag tacksam ;D

2 veckor = 14 dagar = 336 timmar = 20160 minuter = 1 209 600 sekunder

 Nu är det inte långt kvar. Vid den här tiden om 336 timmar sitter jag och Malin på planet mot nya äventyr i Asien & Australien. Fem månader av sol, bad, fest och äventyr!

 

och den andra december, efter en månad i Thailand, landar planet på ön på bilden. BALI ♥ Amanda!

Men jag har två veckor framför mig med hårdträning! Jag gick mitt första pass på TK i lördags och älskade det, så nu har jag nästan ett pass bokat varje dag. Jag är visserligen lite sen på det för jag hinner ju inte riktigt komma i bikiniform på två veckor, men bättre än inget antar jag. Så snart ska jag iväg på ett pass Core, men först ska jag kolla lite Bondi Rescue och längta till Australien!

Resedagbok

Från min förra resa lärde jag mig att den här gången ska jag skriva dagbok så ofta som möjligt. Idag ångrar jag mig jättemycket att jag inte köpte ett block och en penna och skrev ner mina tankar under resans gång. Jag hade gett vad som helst idag för att kunna gå tillbaka och läsa om allt som hände. Visst, man glömmer inte en sån resa i första taget men tankar, funderingar och små saker som kanske gjorde mig lite extra glad ena dagen är sånt som snabbt blir suddigt när man tänker tillbaka.

Förra gången jag var borta var det även tänkt att jag skulle skrivit här men det gick ju inge vidare...
Därför har jag nu skapat en profil på resedagboken.se som jag ska försöka uppdatera lite oftare, här är en länk:
http://www.resdagboken.se/Web/Apps/User/Profile.aspx?id=147&epslanguage=sv&uid=186840


Idag kände jag att det var dags för ett litet "inför-resan-inlägg". Det är nu mindre än 30 dagar kvar nu, 27 dagar för att vara exakt, tills jag och Malin sitter på planet på väg bort från den kalla, trista hösten. Nedräkningen har börjat! Jag längat så sjukt mycket efter att få släppa lös Amanda på Resa igen och den här gången ska ni få följa med henne på nya äventyr.

Over and Out
Amanda snart på resa

RSS 2.0