33 dagar.

Idag blir det ännu mer poolparty i bloggen, för att idag och imorgon ska Rövgänget ha reunion!


 


När vi kom till Bali träffade vi ganska snabbt detta gäng svenskar, fast det kanske inte är så konstigt eftersom vi bodde på samma hotell. Men vi började umgås och märkte att vi hade väldigt kul tillsammans.


 


Med tre underbara tjejer från huvudstaden, tre sköna killar från Ängelholm, fem galna killar från Örebro och så klart två snyggingar från Halmstad utgjorde vi ett riktigt bra rövgäng!
Tyvärr hittade jag inga bilder på tjejerna men det kommer efter helgen!


 


Tyvärr splittrades vi ganska snabbt då tjejerna antingen drog vidare till Australien eller hem till huvudstaden. Vi andra höll ihop ett tag till och åkte till Gili öarna och njöt av dess ”lugn” innan vårt rövgäng blev ännu mindre och tillslut var det bara jag och Malin kvar.


 


På något konstigt vis lyckades vi dock springa in i en lite del av gänget en kväll i Airlie Beach, Australien. Helt oväntat stod Linus nedanför trappa på det hostel vi precis checkat in på. Därefter märkte vi snabbt att även Victor, Helena och Annika också befann sig på denna bar. Det blev stort kramkalas och vi kom fram till att vi skulle gå ut tillsammans när alla var klara med sina segelturer i the With Sundays. Vi hade en rolig och mycket händelserik kväll tillsammans innan vi tyvärr var tvungna att lämna varandra igen.


 


Men nu är det äntligen dags att samla hela rövgänget igen på en och samma plats här i Halmstad!
Vem vet vad som kommer hända denna helgen, men det kan inte sluta dåligt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0