72 dagar.

Öppnade min dagbok som jag skrev i under resan igår. Jag fick upp sidan för den 10 januari och började läsa. Ljuvliga minnen sköljde över mig och jag är så glad att jag tog mig tiden att skriva i den nästan varje dag! Det var då jag bestämde mig för att jag ska köpa en ny som jag kan ha med mig på nästa resa. Det är verkligen guld värt nu när man sitter här hemma och längtar tillbaka!

Jag hade först tänkt att jag skulle lägga upp några sidor ur min dagbok varje dag. Men efter att ha läst i den kom jag fram till att den faktiskt är väldigt privat och där är mycket som jag inte vill dela med mig av. Men jag ska nog kunna komma på saker ur minnet att blogga om. Har ju ett 71 dagar kvar att skriva innan det är dags för avfärd!
Före & Efter

Kommentarer
Postat av: johanna-sofia

Du är välkommen in till smyckesshoppen Creativity vars smycken bärs av människor runt om i Europa och av även storbloggare som Lisaplace, Felicia Frithiof, Hannalicious, Karna och Fanny Lyckman. Creativity har blivit omtalat som ”Hetaste webbshoppen just nu” och är mest känd för sina crystal bullet halsband. Men det finns mycket annat också som cuffs, neck wires, spears, crystals, ringar, dreamcatchers & raven skull smycken, som är det senaste modet från usa.

Beställningar & frågor skickas till; johanna-sofia@hotmail.se

VÄLKOMMEN!

http://creativity.webblogg.se/

2011-06-21 @ 00:59:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0